Cum alegi traseul atunci când te grăbești

drum2

Simplu… faci un drum de 10 km în loc să mergi pe traseul simplu și drept, care are 4 km, pentru că n-ai altceva mai bun de făcut în viață. Ce, te grăbeai?

Eu mă orientez destul de bine în spațiu sau cel puțin așa îmi place să cred. Cu toate astea, am o mare problemă cu hypermarketurile și magazinele aflate la ieșirea din oraș. Niciodată nu reușesc să țin minte la care ieșire sunt.

Și dacă ajungi și vezi semnul de ieșire din oraș, dar niciun magazin în preajmă, iar în loc să virezi dreapta te gândești tu că poate ar trebui la stânga… pățești cam așa:

Drumul pe care trebuia să-l parcurg (plecare din centru):

drum1

Cum am mers de fapt:

drum2

Facepalm.

P.S. Știu că nu am Windows-ul activat. :)

2 Comment

  1. Oana says: Reply

    Daca te incalzeste cu ceva, eu am ratat intrarea la Decathlon de doua ori. O data eram pe alta strada, deci departe, oricum, a doua oara… am zis ca sigur nu ii aia. Ca sa nu mai zic de cum ajung intotdeauna la tine…

  2. dam167 (dam ăla) says: Reply

    Madam, așa, ca fapt divers, încearcă Maps de la Apple. Pe mine m-a înfundat gugăl în Lipova și sunt supărat pe ei. În rest, aruncă și tu un ochi pe street view să vezi cum arată intersecțiile – în realitate drumurile arată uneori altfel.

Leave a Reply