Pasiuni bizare

memekid

Salut, eu sunt Anca, și pe lângă a citi Monitorul Oficial – știți voi, ziarul ăla pe care îl folosesc gospodinele pentru a curăța geamuri sau cartofi – mai am și alte pasiuni bizare. Sau pasiuni pentru lucruri bizare.  Lucruri stranii, dezgustătoare, creepy, cum vreți voi să le spuneți. Și nu mă laud, doar vreau să mă asigur că mai sunt și alții ca mine.

memekid

Era o vreme când nu puteam adormi fără „crime”. Știu că sună ciudat, de-asta am și pus ghilimele. Să vă explic. Pe vremuri, aveam abonament TV la UPC și tot ceea ce-mi doream eu mai mult în viață era să mă mut la RDS pentru că aveau în grilă Investigation Discovery. Documentare despre criminali în serie, femei ucigașe, crime pasionale, Doctor G. și autopsiile ei… ăsta era fundalul sonor cel mai potrivit pentru somn. Și nu, nu aveam coșmaruri, știu că asta vă întrebați. Ei, ceva mai târziu, visul mi s-a îndeplinit și am avut abonament RDS. Doar că bucuria mi-a fost de scurtă durată, căci n-au eliminat din grilă doar ID, ci TOATE posturile Discovery. Și să nu vă aud cu Digi Something-Something. Până nu apare Digi Investigation, nu am nimic de discutat.

Pasiunea asta pentru straniu nu e concentrată doar în zona asta însă. Se manifestă și-n lectură, film, artă… peste tot mai puțin în viața reală, unde sunt o persoană absolut normală. Deși trebuie să recunosc că îmi stă bine cu ranga în mâna stângă; mai bine decât taximetristului din Umbre.

umbre

Joking. Or am I?

Acum sper să nu mă psihanalizați. Pe bune, n-o să mă trezesc într-o zi cu o poftă nebună de violență. Pur și simplu găsesc lucrurile astea extrem de fascinante. Cred că aș fi fost un excelent forensic scientist. Sau exorcist. Sau vânător de mistere și conspirații. Ah, încă un articol despre o carieră ratată

9 Comment

 1. Oana says: Reply

  Haaaaaaaa! Si eu care credeam ca sunt singura ciudata, care are o placere vinovata in a se uita la documentare criminalistice si care tine pe noptiera romane politiste! :)
  High five!

  1. Nope, suntem cel puțin două :)

 2. Sonia says: Reply

  Şi când te gândeşti că mă molipsisei şi pe mine. :)

 3. Andreea says: Reply

  Aveam o perioada in care nu ratam deloc stirile de la ora 5, acele striti de care se ingrozeste toata lumea. Ei bine, pe mine ma fascinau ;)).

  1. dam167 (dam ăla) says: Reply

   Tu înțelegi că, între povestea lui Sile – vine beat rangă acasă și își bate nevasta cu toporul – și reconstituirea unor crime și rezolvarea cazurilor, este o mare diferență? Psihologicul, realizarea emisiunii, conceptul și ideologia prezentată sunt ceva de urmărit, nu știrile de la ora 5. Astea fiind spuse, chiar de alea erai fascinată? Serios acum, chiar de ălea?

   Cum să comentezi, măi femeie, cu link către un magazin de instalații? Cum, că eu nu înțeleg. Vreau să mai întreb o dată: CUM?

   (Blodi, suportă-mă, am avut o ședință lungă.)

  2. Aici trebuie să fiu de acord cu dam. E cu totul altceva. Mie-mi plac studiul comportamental și psihologia, ori la știrile de la ora 5… nici vorbă de așa ceva. :)

   P.S. Ți-am delink-uit numele. Nu accept decât link-uri către bloguri personale. Cred totuși că ți-am făcut un bine. :)

   1. dam167 (dam ăla) says: Reply

    Bloguri personale, da’ merge și cu PFA, nu? Mai pune omul un advertorial ceva, hai să nu fim absurzi.

    1. Ei nu înțeleg că eu, de fapt, îi învăț cum NU se face SEO. :)

 4. Rix says: Reply

  Ha! Eu am avut o scurta perioada Romtelecom si imi permiteam sa adorm cu ele. Partea cea mai ciudata era ca a doua zi, la psiho judiciara, proful ni le povestea din nou, aproape detaliu cu detaliu.

Leave a Reply