Nu există cadouri nepotrivite (P)

Am o dezvăluire de făcut, dar mi-e că o să râdeți… Totuși, să vă fac o introducere, să vă pregătesc.

Discuția despre cadouri am purtat-o în mai multe cercuri de prieteni și niciodată nu s-a întâmplat să avem o părere unanimă. Pentru mine, atunci când e vorba de un cadou, contează doar două lucruri: să fie o surpriză și să fie dăruit cu drag. Alții spun că surprizele sunt overrated și ar alege oricând să primească un obiect folositor și nesurprinzător (sunt aproape sigură că nu există cuvântul ăsta în DEX), decât o chestie la care nu se așteptau, dar care nu le folosește la nimic. Eh, ce știu ei?

Și-acum, dezvăluirea. Deși nu pare că ar avea vreo legătura cu ceea ce noi vorbim aici, totul se leagă, promit. Să nu râdeți, da? Bun, mărturisesc că eu am dificultăți în citirea ceasului analogic. Nu e vorba că n-am învățat când trebuia, nu e discalculie, pentru că n-am probleme cu cifrele, pur și simplu nu asociez instant forma (descrisă de limbile ceasului) cu timpul. Asta e, chiar și geniile (haha!) mai au lipsuri de-astea tâmpite.

Ei, nu știu cum se face, dar într-o vreme toți prietenii mei își făcuseră un obicei din a-mi face cadouri ceasuri. Mai mult decât atât, am primit un ceas fără cifre și, ca și cum nu ar fi fost deja extrem de greu de citit (sau de calculat logic în cazul meu), am mai primit și unul cu cadranul acoperit în proporție de 90%. Ah, să nu zic de cel de perete, cu 10 din 12 ore (a trebuit să-mi spună cineva, că eu n-am remarcat), toate orele fiind îngrămădite într-un colț.

ceasuri1

No, având în vedere dezvăluirea, ați crede că ceasurile sunt un cadou nepotrivit pentru mine, nu? Well, eu nu-s de-acord. Cele de mai sus sunt unele dintre cele mai dragi lucruri primite. Iacă aici o altă idee de cadou original, dacă vreți să râdeți de mine. Numai ceasuri strâmbe. Eu oricum mă bucur sincer de ORICE primesc, so the joke’s on you. Nu știu să reacționez la cadouri, dar ăsta-i deja alt sindrom.

ceasuri2

În încheiere, bonus, un sfat salvator de relații pentru bărbați:

Deși îmi mențin ideea din titlu, poate, totuși, vă gândiți să nu-i cumpărați doamnei de lângă voi o oală de ziua ei. Știu că v-a zis că-i trebuie, dar cred că puteți fi mai inspirați. Ia, mai luați niște cadouri pentru femei. Eu detest magazinele de cadouri pentru că, de obicei, sunt locurile în care găsești orice mai puțin… cadouri. Dar pe iLUX sunt chestii faine. Parol, eu am primit un portmoneu de la ei. Adică de la Oana, dar de la ei de pe site, înțelegeți voi. Mulțumesc, Oana. :)

3 Comment

  1. Oana says: Reply

    Iar pentru ceasul de perete ma poti injura :))

    1. Nuuuuu, e dragut 😀

  2. legis tm (delinked) says: Reply

    Desi nu sunt o fana a ceasurilor, mi-ar placea sa primesc unul cadou, acestea sunt adorabile!

Leave a Reply