Culoare. Culoare. Culoare.

photo (2)

Poate că ați observat de ceva vreme banner-ul „Ucca”, cel care și-a făcut loc în sidebar-ul meu. Nu știu câți dintre voi ați dat click și câți știți despre ce e vorba. Anyway, dacă nu merge cititorul la Ucca, vine Ucca la cititor, pentru că e rost de lucruri frumoase.

First things first, Ucca e un – aș zice brand, dar parcă nu li se potrivește – timișorean care pune în vânzare haine și genți făcute de artizani din Nepal. Motivul pentru care mi-s atâta de dragi? Pentru că au lucruri frumoase și ei sunt niște oameni minunați.

Dar nu despre ei e vorba în acest articol, ci despre centrul de art-terapie VivArt pe care Ucca, împreună cu mine, cu Oana și cu cine s-o mai alătura, încearcă să îi ajute.

Așadar avem 500 de genți fair trade, unicate toate, și 30 de zile să le vindem. Ucca renunță la profitul de 20%, care va merge direct la VivArt pentru a ajuta 10 oameni cu dizabilități să se integreze în societate și să ofere o valoare acesteia.

Gențile costă doar 39 de lei. Deci… pe lângă faptul că vei cumpăra ceva cool, ajutați pe cineva. Apropo, în Timișoara transportul este gratuit.

Eu am cumpărat prima geantă din campanie. Acum voi? :) Haideți să colorăm vieți.

photo (2)

1 Comment

  1. Un gest minunat!

Leave a Reply