Concerte faine vara asta!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Pe Martin Garrix l-am văzut în concert anul trecut, ca final act într-un festival. Ce pot să vă spun e că omul a cântat sau, mă rog, s-a desfășurat artistic, în timp ce pe toate ecranele și în toate boxele se anunța o furtună cumplită. Cu toate astea, a rămas o mână de oameni în fața scenei. Așa, vreo câteva zeci de mii. Și e un copil!

Aruncați o privire aici, pentru un preview. Dar nu prea mult, ca să nu vă spoil-uiți concertul pe care *drum rolls* o să-l vedeți anul ăsta la Untold Festival. Găsiți aici întreg lineup-ul.

Dacă tot v-am arătat filmarea de la Sziget, vă zic că și acolo se umple lista cu nume foarte frumos. Sunt multe și le puteți vedea aici. However, pentru mine cele mai importante ar fi: Last Shadow Puppets pentru că sunt #fandemic Artctic Monkeys, Muse (deși speram să-i văd anul trecut) și  The Lumineers. Pe lângă, mă bucur tare să văd pe afiș Wilkinson Live, pentru că până acum am văzut doar Wilkinson DJ Set.

Cu puțin noroc și puțin efort, poate ajung și la Volt Festival, să-l văd pe Damien Rice.

La Electric Castle vine Skrillex. Știu că „nu vă place”, nici mie nu mi-a plăcut la modul declarativ. A fost unul dintre cele mai faine concerte la care am fost vreodată.

Faină vară!

În altă ordine de idei, săptămâna viitoare mă duc să văd Dire Straits. ABIA AȘTEPT!

UPDATE:

La Revolution, în Timișoara, vine Skunk Anansie! Awesome!

Citește și:

Leave a Reply