Cluj, păzea că vin!

untold-festival-cluj-2015

Nu știu dacă v-am mai spus asta, dar eu tot caut motive să plec la Cluj. Nu de alta, dar mi se pare atât de mișto orașul și, din păcate, am apucat să mă bucur atât de puțin de el. Și dacă voi nu mă chemați în vizită, iaca vin eu de bunăvoie, că-i rost de festival.

Vorbesc, bineînțeles, de Untold Festival.

Eu nu pot decât să mă bucur că se îmbogățește portofoliul de festivaluri în România. Unde, acum câțiva ani, n-aveam speranțe să văd o trupă decât la vreo 20 de ani după ce a ieșit din uz, în ultimii ani avem headlineri pe val. Sunt mândră de voi, organizatorilor.

Legat de muzică, spicuiesc din lineup-ul Untold: David Guetta, Avicii, Armin van Buuren și Dimitri Vegas & Like Mike. Cam acestea sunt capetele de afiș, A-Listerii. Cu toate astea, de această dată – ca de cele mai multe ori, de fapt – eu mă duc pentru B-Listeri, mai exact pentru Tom Odell și John Newman. Din toată zona asta de muzică mai ne-alternativă, de oamenii aștia chiar îmi place.

Acum, la modul cel mai sincer, Armin van Buuren nu stârnește în mine nicio tresărire. Dar, dacă stau să mă gândesc, la fel am zis și când am fost la concertul David Guetta, în urmă cu doi ani. Măi, nu sunt eu fan al muzicii sale, dar a meritat să stau o oră și jumătate cu febră 39 pentru show. Deși prefer oricând artiștii cu instrumente, DJ-ii și muzica electronică mă trimit acasă dimineața cu dureri de picioare și-o stare de bine. În scop de exemplificare, Skrillex la Sziget 2014 a fost unul dintre cele mai bune concerte la care am fost vreodată. Deci, cu mâna pe inimă, vă zic că abia aștept.

În altă ordine de idei, eu am o relație specială cu Subcarpații, care vor fi și ei prezenți. Ei cu mine nu, dar eu nu le refuz niciodată un concert. :)

Asta e lista completă de artiști:

UNTOLD KV

Pe lângă toate astea, sunt foarte curioasă să văd Clujul schimbat la față. O scenă-castel, o „pădure” chill, personaje legendare și pool parties.

Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, iar pentru „expați” e bine de știut că sunt mai multe variante de cazare, de la cort la chestii mai fancy. Ne vedem acolo, da?

Bonus, pentru poftă:

P.S. Dacă mă citește cineva din Cluj și are chef de compania mea, poate mă scoateți și pe mine în societate, la o bere prin vreo cârciumă cool.

Leave a Reply