2 zile de Feeric Fashion Days

Dragilor, voi ştiţi că eu mai am aşa, ocazional, puseuri de feminitate. Poate cel mai bune exemple în acest sens sunt makeup session-ul organizat de prietenii noştri de la Organique şi SkirtBike Timişoara. Aşa am reuşit şi eu să mă afişez prin social media cu poze de om normal, căci, cum bine ştim, eu sunt om de festival ori concert, ca atare tot timpul mă surprinde camera dansând, cu o bere în mână sau cu gura căscată de la fredonat vreo piesă dragă mie.

 No, m-aţi văzut în fustă pe bicicletă, m-aţi văzut machiată, dar v-aţi fi gândit că aveţi să mă vedeţi la festival de modă?

Invitaţia a venit de la Brylu, căruia îi mulţumesc. Pe cuvânt, dacă nu-mi place festivalul la care mă duc, festival pe care vi-l voi prezenta în câteva cuvinte, tot mă bucur că am să-l cunosc pe omul ăsta, că tare mi-e drag de el cum scrie.

Acum să ne-ntoarcem la subiect. Dacă a mea carieră de model a eşuat înainte de a se naşte (am diplomă de model de la Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Modeling, vă vine să credeţi? eu, la 1,65 şi împiedicată cum mă ştiţi), mă duc să văd domnişoare făcute pentru această meserie purtând creaţiile celor mai în vogă designeri ai momentului. Feeric Fashion Days este cel mai mare eveniment de modă al anului şi se află deja la cea de-a cincea ediţie. Vă spun sincer, nu m-aş fi dus să văd nişte “umeraşe umblătoare” pe un catwalk imporvizat din paleţi de lemn (#truestory). Mă duc pentru că tot evenimentul va fi neconvenţional. Spre exemplu, ieri a avut loc o prezentare de modă vizibilă din tramvai, pe drumul dintre Sibiu şi Răşinari, iar în zilele ce urmează vom vedea prezentări desfăşurate pe o pasarelă suspendată peste Podul Minciunilor.

Festivalul a început din data de 26, dar eu împreună cu alte 6 distinse doamne, mai exact Nebuloasa, Alexandra Palconi, Claudia Tocilă, Zăineasca, Raluxa şi Denisa, ne vom face apariţia în serile de gală şi toate astea mulţumită lui Brylu şi a celor de la Buonavista Banqueting. Mulţumim.

În rest, vă mai ţin eu la curent pe parcurs.

Leave a Reply